Marca: Modrić neće igrati El Clasico iako Ancelotti tamo kreće s čak pet veznjaka

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

LUKA MODRIĆ (38) sjajno je prekinuo veliku krizu u koju je ove sezone upao u Realu i reprezentaciji Hrvatske. Nakon gotovo tri tjedna vratio se u prvu momčad Reala, i to impresivno. Odlično je odigrao cijelu utakmicu u pobjedi kod Brage (2:1) u trećem kolu Lige prvaka.

Modrić se nakon očajnog niza ove jeseni u Realu i Hrvatskoj vratio spektakularnom partijom u Ligi prvaka

Hrvatska legenda ove sezone u prvoj momčadi Reala igra malo i loše. Uostalom, Modriću je ovo bio tek peti nastup kao članu udarne postave, a Real je od početka sezone odigrao 13 utakmica. No sjajno se vratio u formu kada je najpotrebnije, tri dana prije El Clasica kod Barcelone.

"Real će u El Clasicu igrati s čak pet napadača, ali Modrić nije jedan od njih"

Ipak, Marca piše da usprkos tome neće biti prvotimac ni u subotu, na najvažnijoj utakmici polusezone, gostovanju kod aktualnog prvaka i najvećeg rivala u najpraćenijem derbiju na svijetu. Štoviše, otkriva da će Modrić u Barceloni biti na klupi iako Realov trener za veliki duel sprema momčad s čak pet veznjaka. Ističe da su za Modrića ove sezone, zadnje u Realu, rezervirani nastupi u prvoj ekipi protiv slabijih momčadi, kao što je ona s četvrtog mjesta portugalske lige:

"Modrićeva sezona ne odvija se onako kako je Hrvat očekivao. Ima daleko manju minutažu nego inače, ali može se pokazati na ovakvim utakmicama, protiv slabijih protivnika. Kod Brage je imao dobre brojke, prije svega postotka dodavanja, ali to mu nije dovoljno da se vrati u prvu momčad za najvažniji meč. Ancelotti će u Barceloni početi s čak pet veznjaka. Modrić nije jedan od njih. To će biti Bellingham, Valverde, Kroos, Tchouameni i Camavinga."

Pročitajte više