Marca: Modrić više nije ni prva rezerva Reala. Kada uđe, onda je nevidljiv

Screenshot: Twitter

REAL MADRID pobijedio je na svom terenu Real Sociedad 2:1 u derbiju osmog kola La Lige i tako zadržao savršen učinak. Međutim, i ovaj put je to napravio bez doprinosa Luke Modrića. Vremešna (38) legenda Reala je i četvrti put u pet utakmica bila rezerva. Modrić je ušao u 62. minuti te do kraja utakmice bio nevidljiv, piše Marca.

Najčitaniji španjolski sportski dnevnik ističe u par tekstova o utakmici da je Modrić dodatno potonuo u hijerarhiji. "Ancelotti je prije ove utakmice razmišljao hoće li od početka dati priliku Modriću ili Kroosu. Očito je da mu, kada su u pitanju velikani na zalasku, Nijemac više paše od Hrvata. No nijedan od njih dvojice ne snalazi se najbolje u utakmicama visokog tempa kao što je ova te protiv energičnog protivnika. Modrić je i ovaj put ušao s klupe te se ni ovaj put nije istaknuo u novoj ulozi rezerve", ističe Marca, koja je Modrića u tiskanom izdanju ocijenila neprolaznom, minimalnom jednom zvjezdicom, dok je na portalu dobio jedva prolaznu šesticu. 

Isto je prošao trener Ancelotti, o kojem piše: "Njegov Real postao je predvidljiv i lako čitljiv. Tako da je sada jasno kako će i u nedostatku nekoga od glavnih veznjaka (Bellinghama, Tchouaménija, Valverdea, Camavinge) trener prije odabrati Kroosa nego Modrića."

Pročitajte više