Marca objavila video zabave nakon koje je brutalno ubijen brazilski nogometaš

Screenshot

ŠPANJOLSKI mediji, uključujući i Marcu, u posjedu su kratkog videomaterijala u kojem se vide isječci posljednje, kobne zabave brutalno ubijenog brazilskog nogometaša Daniela Corree Freitasa krajem listopada.

VIDEO možete pogledajte OVDJE.

Nesretni Daniel na snimci se zabavlja s društvom uz piće, na zabavi koju je organizirao ubojica Edison Brittes za rođendan svoje kćeri Allane.

Kasnije je Edison otkrio da je 24-godišnji Correa Freitas spavao s njegovom suprugom Cristianom, što ga je natjeralo na gnjusan čin.

Prema Brittesovoj verziji priče, vidio je kako mu Correa siluje suprugu. Epilog - igrač Sao Paula pronađen je kastriran i gotovo obezglavljen u grmlju.


"Kad sam otvorio vrata, ugledao sam ga na svojoj supruzi koja je vikala upomoć. Ono što sam ja napravio, napravio bi svaki čovjek za svaku ženu u Brazilu. Mogla je to biti vaša kći, vaša sestra, majka ili supruga. U tom je trenutku u pitanju bila moja supruga Cris s kojom sam u braku bio 20 godina."

Otkrilo se da Freitas nije trebao biti ubijen

Kasnije su procurili detalji stravičnog ubojstva.

David William, Eduardo Henrique Da Silva i Igor Kin bili su u automobilu s ubojicom Brittesom pa su vidjeli sve trenutke užasa u kojem je život izgubio Correa.

Priče su im usuglašene, ali 19-godišnji Da Silva spomenuo je da su svi napustili automobil s namjerom "kastracije, a ne i usmrćivanja žrtve" te da se sve promijenilo u trenutku kad je Brittes vidio fotografiju Corree s njegovom suprugom u krevetu.

Novi detalji stravičnog ubojstva u Brazilu: Htjeli su mu samo odrezati penis

Te fotografije su uskoro postale viralne.

"Edison je otvorio prtljažnik automobila i iznenada prerezao Danielov vrat", stoji u izjavi Da Silve. Prvotna ideja je bila odrezati penis nogometašu ili ga kastrirati te ostaviti da visi naglavačke.

Ubojica Brittes je nakon svega tražio trojicu svojih prijatelja da mu pomognu u rješavanju tijela, što su oni odbili.

Pročitajte više