Novi detalji stravičnog ubojstva u Brazilu: Htjeli su mu samo odrezati penis

Novi detalji stravičnog ubojstva u Brazilu: Htjeli su mu samo odrezati penis
Screenshot/YouTube

MARCA je došla do novih detalja iz slučaja brutalnog ubojstva brazilskog nogometaša Daniela Corree. On je, podsjećamo, pronađen kastriran i gotovo obezglavljen u grmlju početkom studenog.

Ubojica nogometaša: Masakrirao sam ga jer mi je pokušao silovati ženu

Ubojica je Edson Brittes mlađi koji je priznao ubojstvo jer, po njegovoj verziji priči, vidio je kako mu Correa siluje suprugu.

"Kad sam otvorio vrata ugledao sam ga na svojoj supruzi koja je vikala u pomoć. Ono što sam ja napravio, napravio bi svaki čovjek za svaku ženu u Brazilu. Mogla je to biti vaše kći, vaša sestra, majka ili supruga. U tom je trenutku u pitanju bila moja supruga, Cris, s kojom sam u braku bio 20 godina."

David William, Eduardo Henrique Da Silva i Igor Kin bili su u automobilu s ubojicom Brittesom pa su vidjeli sve trenutke užasa u kojem je život izgubio Correa.

Priče su im usuglašene, međutim, devetnaestogodišnji Da Silva je spomenuo kako su svi napustili automobil s namjerom "kastracije, ne i usmrćivanja žrtve" te da se sve promijenilo u trenutku kad je Brittes vidio fotografiju Corree s njegovom suprugom u krevetu.

Na posljednjim fotografijama ubijeni nogometaš u krevetu sa ženom svog ubojice

Te fotografije su uskoro postale viralne...

"Edison je otvorio prtljažnik automobila i iznenadno prerezao Danielov vrat", stoji u izjavi Da Silve. Prvotna ideja je bila odrezati penis nogometašu ili ga kastrirati te ostaviti da visi naglavačke.

Ubojica Brittes je nakon svega tražio trojicu da mu pomognu u rješavanju tijela, što su ovi odbili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara