TRANSFERI

Marca: Ovih 11 igrača će zatresti tržište u zimskom prijelaznom roku

Foto: Getty Images / Guliver Images

ŠPANJOLSKA Marca donosi popis 11 nogometaša koji imaju dobru šansu promijeniti klubove u nadolazećem zimskom prijelaznom roku.

Transferi će se moći početi događati prvog dana nove godine.

Christian Eriksen

Zvijezdi Tottenhama ugovor istječe sljedeće ljeto i Danac ga nema namjeru produljiti. Odlazi možda već na zimu, a najviše se spominje Real Madrid.

Zlatan Ibrahimović

Još se ne zna gdje će Ibra nastaviti karijeru nakon odlaska iz L.A. Galaxyja. Milan je bio favorit, ali Ibru želi i Everton, gdje je nedavno menadžer postao Carlo Ancelotti. 

Erling Haland

Čudesni 19-godišnji Norvežanin oduševio je nogometnu Europu svojim izvedbama u Salzburgu ove sezone, zabivši 28 golova u 22 utakmice. Žele ga Manchester United, Juventus, Leipzig i Borussia Dortmund.

Mariano Diaz

U ljeto 2018. Real je zbog nedostatka napadača iz Lyona doveo Diaza za 21,5 milijuna eura. Ove sezone Španjolac nije odigrao ni minutu u La Ligi i vjerojatno će otići, pa makar i na posudbu.

Arturo Vidal

Čileanac ne igra loše u Barceloni, ali Katalonci ga koriste najviše u zamjenskoj ulozi. Antonio Conte i Inter ga žele.

Carles Alena

Talentirani Alena našao se u situaciji da u Barceloni ima preveliku konkurenciju u veznom redu i zato je ove sezone upisao samo pet nastupa. Gotovo sigurno odlazi na posudbu, a u svojim momčadima ga žele vidjeti Real Betis i Getafe.

Jean Clair-Todibo

19-godišnji defenzivac još jedan je igrač Barcelone koji će morati na posudbu zbog konkurencije. Bayer i Milan su zainteresirani.

Thomas Lemar

Lemar se nikako nije snašao u Atleticu otkako je tamo stigao iz Monaca i Diego Simeone je izgubio strpljenje. Kako bi doveo nove igrače, Atletico mora i prodavati, a Lemar je glavni kandidat. Transfer Danija Olma dosta ovisi o njegovoj situaciji.

Raul de Tomas

Španjolskom napadaču nimalo ne ide u Benfici, koja ga je od Reala prošlog ljeta kupila za 20 milijuna eura. Mogao bi se vratiti u domovinu, a interes je iskazao Espanyol.

Edinson Cavani

Urugvajac je postao višak u PSG-u dolaskom Maura Icardija i navodno je već dogovorio detalje s Atletico Madridom, ali sada isto moraju napraviti i klubovi.

Pročitajte više