Marca: Schumacherova obitelj u strahu od Core, bivše supruge Michaelovog brata

Foto: EPA

PROŠLO je više od deset godina otkako je Michael Schumacher doživio nesreću na skijanju, nakon koje je dugo bio u komi, a danas se malo toga zna o njegovom zdravstvenom stanju. Obitelj Schumacher ne izlazi u javnost s odgovorima na pitanje koje zanima mnoge pa njegovi obožavatelji tek mogu nagađati kako je i koliko je ovisan o drugima. Sad se u obitelji pojavio strah da bi istina mogla izaći u javnost.

Razlog straha je Cora-Caroline Schumacher, bivša supruga Michaelovog mlađeg brata Ralfa. Ona se prijavila u natjecateljski show preživljavanja u australskoj džungli, no nakon samo tri dana "svojevoljno" je, kako navode mediji, napustila snimanje.

Misteriozna klauzula

Bild propitkuje je li razlog njenog napuštanja showa "misteriozna klauzula koju mediji imaju s obitelji Schumacher". Navedena klauzula zabranjuje ikakvo otkrivanje tajni o sedmerostrukom svjetskom prvaku Formule 1.

Cora Schumacher, njemačka glumica, model, voditeljica i natjecateljica u automobilskim utrkama, nije u krugu ljudi koji imaju pravo na posjete Michaelu. Ipak, izvršni producenti showa pobojali su se da bi mogla izaći u javnost s nepoznatim informacijama o Michaelovom zdravstvenom stanju. "Zato su odahnuli nakon njenog odlaska iz showa", navodi Bild dovodeći u sumnju da je njen odlazak sa snimanja bio dobrovoljan.

O Schumacheru se malo toga zna

Cora i Ralf Schumacher razveli su se 2015. godine, no ona je i dalje u kontaktu s Michaelovom suprugom Corinnom. Djeca koju su braća dobila u brakovima, Mick i David, obojica su profesionalni vozači utrka i također se druže.

Schumacher je nakon nesreće bio šest mjeseci u komi. Liječnici su se borili za njegov život u bolnici u Grenobleu, a nakon inducirane kome vratio se u obiteljsku kuću u Švicarskoj. Od tada nije viđen u javnosti, o njegovom zdravstvenom stanju zna se vrlo malo, a obitelj čuva njegovu privatnost.

Pročitajte više