REAL MADRID

Marca: Zidane je Baleu poslao jasnu poruku

Foto: EPA-EFE

TRANSFER Garetha Balea iz Reala sve češće se spominje, a ako je za vjerovati španjolskim medijima, on će se sigurno dogoditi ovog ljeta.

Kako piše Marca, Zinedine Zidane je Velšaninu poslao jasnu poruku da na njega više ne računa. U prve dvije utakmice nakon Zidaneova povratka Bale je igrao svih 90 minuta, da bi u zadnje tri dobio mrvice. Protiv Valencije je igrao 26, protiv Eibara 77 i sinoć protiv Leganesa zadnjih deset minuta. Osim toga, Bale nije dao gol već četiri utakmice i Zidane s njim gubi strpljenje.

Velšanin je trebao biti jedan od glavnih Realovih igrača nakon odlaska Ronalda, no ne samo da se nije nametnuo, već je potpuno pao u drugi plan. Ove sezone igra ispod svih očekivanja i Zidane mu je premještanjem na klupu poručio da može tražiti novi klub. Francuz i Bale odavno nisu u dobrim odnosima, ali Zidane ga je trpio dok je Bale zabijao golove za titule u Ligi prvaka.

Strpljenja više nema, Real na ljeto kreće u veliku rekonstrukciju momčadi. Razmatra se dovođenje Hazarda, Mbappea i još nekoliko igrača, čime će Bale definitivno ispasti iz prve momčadi. Real bi ga rado prodao, a Marca piše da bi ga pustio za oko 100 milijuna eura.

Pročitajte više