"Maribor nema šanse!"

IAKO rezultat 1:1 ne jamči siguran prolaz, Dinamova igra u posljednjih nekoliko utakmica temelj je za nadu kako će Dinamo bez problema proći Maribor, a možda i imenjaka iz Kijeva.

Svi u Dinamovom taboru uvjereni su u prolaz u treće pretkolo, pa sad i Ćiri daju za pravo da priča o bivšem klubu.

Trenutno najpopularniji Dinamov igrač Eduardo Da Silva Mariboru daje 10 posto šanse za prolaz u treće pretkolo. Naravno, uz igru prikazanu na posljednjim utakmicama.

Dumitru Mitu izjavio je "kako su se Mariborčani izvukli na prvoj utakmicu, ali sada neće. Nemaju nikakve šanse". Dinamov napadač smatra da ako nastave igrati ovako kako igraju i Dinamo Kijev će pasti.

Goce Sedloski izjavio je kako u Maksimiru mogu pobijediti svakoga. On je malo oprezniji u svojim izjavama uoči utakmice, pa je izjavio kako "prvenstveno treba zatvoriti prilaze svojim vratima, i ne srljati".  

Trener Nikola Jurčević želio je jučer ići u Ukrajinu gledati uživo suparnika u trećem kolu, ali zbog kvara aviona nije otišao. Iako tvrdi da nije otpisao Mariborčane, nego mu je to bila jedina prilika vidjeti Kijevljane uživo, vidi se da je i Jurčević "jednom nogom" već u trećem kolu.

Možda ta samouvjerenost i nije dobra. Trebat će ipak na terenu pokazati tko je bolji.

Bivši Dinamov trener oduševljen je igrom svojih nekadašnjih igrača. Iako ih je na početku priprema "pljuvao", pa su mu iz Maksimira govorili neka gleda svoja posla, danas je Ćiro ponosan na "svoju momčad", pa izjavljuje "Moj Dinamo igra zastrašujuće".

I ostali hrvatski stručnjaci tvrde kako Dinamo s prikazanom igrom ne bi trebao imati problema s Mariborom.

Kako smo svi već mislima u trećem kolu, nadajmo se samo da u srijedu nećemo ostati bez teksta.

Pročitajte više