Transferi

Dinamo iz Gorice doveo lijevog beka

Foto: GNK Dinamo

LIJEVI bek Gorice Marijan Čabraja je novi igrač aktualnog hrvatskog prvaka GNK Dinama. Klub je vijest potvrdio na službenim stranicama.

U objavi je istaknuto kako je Čabraja s Dinamom potpisao višegodišnji ugovor, ali detalji nisu poznati. Protekle dvije i pol sezone Čabraja je igrao za Goricu, a prije toga je također bio član Dinama.

Za Goricu je ove sezone odigrao 18 susreta

Vrlo dobro je igrao u svim mlađim uzrastima zagrebačkog kluba, u koji je stigao s 13 godina iz porečkog Jadrana.

"Iznimno sam sretan i ponosan zbog ovog trenutka i potpisa za Dinamo. Vratio sam se u klub u kojem sam od 2012. godine igrao u mladim momčadima, tu sam proveo velik dio djetinjstva i uz rad, trud i zalaganje formirao se u profesionalnog igrača. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i hvala klubu što mi je na ovaj način ponovno pokazao povjerenje. Veseli me povratak, kao i svi izazovi koji slijede. Želio bih zahvaliti vodstvu i djelatnicima HNK Gorica na svim prilikama koje sam dobio", rekao je Čabraja nakon potpisa ugovora.

Igrač je bio i član U-21 reprezentacije na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu 2019. godine, a ove je sezone za Goricu upisao 18 nastupa uz jedan pogodak i tri asistencije.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više