Mark Hunt: UFC neće postojati do kolovoza. Dana White, reci ljudima istinu

Screenshot: YouTube

DANA WHITE, šef najpoznatije borilačke organizacije na svijetu, najavio je da će se 18. kolovoza u australskom Perthu održati priredba UFC 305. Zasad nije poznato više informacija o tome tko bi se mogao boriti na spektakularnom događaju, o kojem se oglasio i bivši novozelandski MMA borac Mark Hunt (50).

Hunt je na Instagramu podijelio plakat koji najavljuje priredbu UFC 305 te uz njega napisao: "Ova kompanija, UFC, neće postojati do kolovoza. Dana White, molim te, reci ljudima istinu, predugo lažeš. Već sam vam sada previše rekao, ali ovo ste ovdje prvi put vidjeli." Što je Hunt ovime mislio, odnosno šalje li poruku o gašenju UFC-a, nije poznato.

Hunt je tužio UFC, ali su sve optužbe odbačene

Huntova karijera trajala je do 2018. godine, a kao UFC-ov borac upisao je 13 pobjeda i 14 poraza. Osim toga, 2001. godine bio je prvak K1 Grand Prixa.

Nakon što se umirovio, godinama je bio u pravnoj borbi s UFC-om, koji je tužio jer je Brock Lesnar 2016. godine dobio pravo boriti se s njime iako je par dana uoči meča bio pozitivan na doping-testu. Lesnar je tada pobijedio Hunta, no borba je kasnije promijenjena u status no contest.

Hunt je tužio UFC, ali su sve optužbe odbačene prošle godine te bi Novozelanđanin trebao snositi troškove sudskog procesa. Huntu ovo nije prvi put da na neki način napada UFC.

Pročitajte više