Marko Popović: Cibone je ove sezone spremna za velike stvari

ZADRANIN u dresu Cibone, Marko Popović, na krilima pobjede nad Realom, izjavio je u intervjuu za Jutarnji list kako ova Cibona može Zagreb dignuti na noge.

U prvom kolu košarkaške Eurolige Cibona je usred Madrida svladala Real, koji je ove sezone, kažu mnogi, "moćniji no ikad", te jedan od glavnih kandidata za europsku krunu.

Kako bi Vukovi dokazali da pobjeda u Madridu nije slučajna, Cibona mora pobijediti Olyimpiakos, a Popović smatra kako je upravo taj susret ključan za dobar plasman u Euroligi, kao i sve utakmice koje će Cibona igrati kod kuće.

"Koliko god nam je važna pobjeda u Madridu, nama je najvažnije ne gubiti utakmice kod kuće. Olympiakos nam je ključna utakmica! Ključna! Ako ne pobijedimo, pobjeda u Madridu ništa neće značiti!" - izjavio je Popović za Jutarnji list dodajući kako će u slučaju poraza svi odmah reći da je pobjeda bil slučajna i da je Cibona slaba kao što se i pisalo na početku sezone.

"Poklope li nam se neke stvari, ova momčad može napraviti velike stvari. Kemija u momčadi se stvara, malo-pomalo se zna tko što radi na terenu i kakva mu je uloga. U svlačionici je atmosfera sjajna, a osim toga imamo i pojedinačnu kvalitetu" - komentirao je mladi košarkaš stanje u Ciboni.

Pročitajte više