Transferi

Marko Tolić poslan na posudbu u Maribor

Foto: NK Maribor

MARKO TOLIĆ, ofenzivni veznjak Dinama, otišao je na posudbu u Maribor. Slovenski klub vodi Damir Krznar, bivši trener Dinama. Potvrđeno je da je Tolić stigao na posudbu do kraja ove sezone. Tolić je, inače, ove sezone bio u drugom planu kod trenera Ante Čačića, koji na njegovoj poziciji prednost daje Luki Ivanušecu i Martinu Baturini. U Dinamo je stigao iz Lokomotive prije dvije godine, a otad je upisao 62 nastupa uz sedam golova i četiri asistencije. 

“Poseban trenutak za mene jer napuštam Zagreb prvi put i prvi put ću igrati u inozemstvu. Sretan sam što će mi novi izazov biti u Mariboru. Svjestan sam veličine kluba i tradicije koju ima u slovenskom nogometu. Ne mogu dočekati prve minute na travnjaku s ciljem da opravdam povjerenje.

Svi koji pratimo nogomet znamo da Dinamo ima dva ili tri igrača za svaku poziciju. Želio sam veću minutažu, zbog toga sam se odlučio za Maribor i nadam se da ću nastaviti tamo gdje sam stao prošle sezone. Damir Krznar je imao veliku ulogu u mojoj odluci", rekao je Tolić po dolasku u Sloveniju.

Pročitajte više