Markota i Calloway netragom nestali prije puta Cibone u Moskvu, Aco potjerao Becka

DAMIR MARKOTA i Earl Calloway netragom su nestali uoči puta Cibone na turnir u Rusiju, dok je Aco Petrović potjerao Romela Becka iz momčadi Zadra.

Markota se jednostavno nije pojavio na okupljanju momčadi. Nitko ne zna gdje je ni hoće li se vratiti,a trener Velimir Perasović je rekao da će ga prijaviti disciplinskoj komisiji. Klub s Markotom može raskinuti ugovor zbog nediscipline, a sve će se znati kad se momčad vrati iz Rusije.

Također, na okupljanju se nije pojavio ni Calloway, jedini stranac u momčadi Cibone. Calloway je u Americi, no trebao se pojaviti u Zagrebu prije odlaska na turnir. Međutim, Amerikanac je preko menadžera poslao poruku da mu je netko iz obitelji bolestan, a iz Cibone su mu dali još jedan dan da se pojavi u momčadi. Situacija s Callowayem će se rasplesti vrlo brzo, no ukoliko ga Cibona prekriži pitanje je gdje će sada naći zamjenu.

No, i Cibonin glavni konkurent Zadar ima svojih problema. Trener Aco Petrović je potjerao Romela Becka na utakmici sa Choletom. Beck je u igri proveo sedam minuta nakon čega ga je Petrović poslao na klupu. Nekoliko minuta poslije trener je Becku rekao da uđe u igru što je ovaj odbio. Petrović nije imao druge nego ga potjerati pa je vrlo moguć raskid ugovora između igrača i Zadra.

M.Pa.
Foto: AFP

Pročitajte više