Marković: A sada Capello, budi gospodin!

I PRESIDENTE je sinoć u Minsku odahnuo. Izvedbom koja je podsjećala na najbolje dane ove Bilićeve generacije, produljili smo korak prema Južnoj Africi. Nije bilo mučenja ni "spleta nesretnih okolnosti", Srna, Kranjčar, Ola i Dudu opet su izgledali kao klapa koja može pobijedit bilo koga.

Jasno je i što nastavak proputovanja prema Africi financijski znači za HNS.

"Apsolutno sam zadovoljan. Ovo smo očekivali. U početku smo imali određenih poteškoća, ali razlika u kvaliteti morala se okrenuti u našu rezultatsku korist. Zadivljen sam načinom na koji je Bilić pripremio momčad, zadivljen sam i ponašanjem publike", cvjetao je Marković, govoreći o sjajnim pripremama koje su trajale svega tri dana, pa je logično zaključiti da je Bilićeva uloga bila više ona motivatorska.

"Što se plasmana tiče, računali smo s tim da ćemo plasman potvrditi na Wembleyju. U Londonu nas čeka izniman događaj, slijedi scenarij - kome opanci, kome obojci. Uvjeren sam da će Englezi korektno igrati u Ukrajini, Capello je prevelik gospodin da bi se kockao ugledom", dodao je predsjednik u razgovoru za SN.

Engleska u Kijevu može kalkulirati, a jasno je koliko nam znači njihova pobjeda nad Ukrajinom. Na ljestvici imamo tri boda prednosti pred glavnim konkurentima, ali i utakmicu manje...

Pročitajte više