Marseille zainteresiran za Niku Kranjčara

JOSIP SKOBLAR, proslavljeni zadarski nogometaš i sportski savjetnik francuskog prvoligaša Olympique Marseillea zainteresiran je za Niku Kranjčara.

Na pitanje novinara Sportskih novosti zanima li ga Niko, Skoblar je odgovorio: “Zašto ne? Niko je najtalentiraniji, u međuvremenu je napredovao, sve je pred njim. Blažević najavljuje da će od ljeta pod njegovim nadzorom doživjeti totalnu eksploziju. To je u redu, Marseille je spreman i pričekati, to prije što se mijenja predsjednik, direktor, trener..”

Skoblar je izrazio zanimanje za Dinamovog napadača i hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silvu, ali i žaljenje za mladim napadačem Osijeka Josipom Tadićem koji je već dogovorio transfer u njemački Bayer Leverkusen.

Hoće li Hajduk pustiti Niku Kranjčara, ovisit će, naravno, o ishodu sezone, ali i najavama Hajdukove “alfe i omege” Igora Štimca da će sljedeće godine stvoriti “atomski Hajduk” za pohod na Europu.

No, uzme li se u obzir stanje u hrvatskom nogometu, uvijek postoji mogućnost dogovora ako stigne kakva basnoslovna ponuda za Niku.

Pročitajte više