Martinez o Tchouameniju: Mali je sve sjebao

Foto: Profimedia

ARGENTINSKIM reprezentativcima priređeni su dočeci u njihovim rodnim gradovima nakon osvajanja Svjetskog prvenstva. Junak pobjede nad Francuzima Emiliano Martinez obranio je u 121. minuti finala zicer Kolo Mouaniju, a onda je u raspucavanju skinuo penal Kingsleyu Comanu.

Nakon Comana pucao je Aurelien Tchouameni koji je promašio čitav gol. Martinez je na dočeku u rodnom Maru Del Plata na pozornici prepričavao doživljaje iz finala. On je prije Tchouamenijeva udarca bacio francuskom igraču loptu na drugi kraj šesnaesterca i nešto mu je dobacivao, nakon čega je Tchouameni promašio čitav gol.

"Kad sam obranio prvi penal, znao sam da će taj mali biti nervozan. Pokušao sam mu ući u glavu i malo se poigravati s njim. Bacio sam mu loptu, pričao sam s njim i onda je sve sjebao", rekao je Martinez na pozornici uz ovacije navijača.

Martinez se našao na meti kritika zbog ponašanja tijekom i nakon finala. Nagradu za najboljega golmana stavio je na međunožje i okrenuo se prema navijačima, a tijekom parade kroz Buenos Aires držao je lutku s likom Kyliana Mbappea za kojega je nakon finala u svlačionici održao minutu šutnje.

Pročitajte više