Maskirani goleador dobro se osjeća

KAKO novinari imaju tu privilegiju da dan prije mogu odabrati sugovornike za sutrašnju pres konferenciju, danas su pred predstavnike medija slavodobitno stali Mladen Petrić i Igor Budan.

Petrić je zadovoljan, dobro se osjeća i spreman je na sve napore.

"Dobro se osjećam. Prekjučer sam odigrao 35 minuta za Basel bez problema i bolova, no, ukoliko i nastupim trebat ću nositi masku.  Doduše, kako sam tek sam dva treninga odradio za Basel, ne znam dali sam spreman odraditi svih 90 minuta. To ću reći tek nakon treninga ovdje. Što se tiče špekulacija o prelasku u Borussiu Dortmund, o tome ne znam ništa, niti želim razmišljati o tome do poslije Rusije. Bodove protiv Estonije ne smiju se upisati unaprijed. Treba biti oprezan, jer ako tamo ne osvojimo tri boda onda će pritisak protiv Rusije biti još veći nego što je to sad." - rekao je Mladen Petrić.

Igor Budan pokušao se osvrnuti na Estonce i njihove mogućnosti, odnosno nemogućnosti.

"Jučer smo imali uvodni sastanak sa izbornikom, koji nas je malo upoznao s protivnicima. Ja osobno nisam dobro upoznat s Estoncima, zato što mi je prvi put, no, neki imaju iskustava protiv njih. Treba se samo dobro pripremiti da ne bude iznenađenja. Estonci po prikazanom imaju problema napadati na domaćem terenu. Sigurno da ćemo imati strpljenja u toj utakmici, ali je i cijelo vrijeme kontrolirati." - napomenuo je Igor Budan.

V.B.
Foto: H.P.

Pročitajte više