Matej Mamić: Vraćam se na parket!

IAKO SU neki tvrdili da hrvatski košarkaški reprezentativac Matej Mamić više nikad neće igrati košarku nakon teške ozljede kralježnice, Mamić je izašao iz bolnice i najavio povratak na parket, potvrdivši tako još jednom svoju sportsku, ali i ljudsku veličinu.

Kako javlja , Mamićev je liječnik pustio našeg košarkaša na dva dana kući za Božić kako bi mogao provesti blagdan sa svojom obitelji.

"Pustili su me liječnici doma na dva dana i drago mi je što sam ovdje. Nakon mjesec dana u bolnici okružje obitelji mi je najviše trebalo. Osjećam se dobro, lagano hodam i sve je super." - kazao je Mamić.

Navijači berlinske Albe nisu zaboravili svog miljenika, pa su mu tako za Božić poklonili čestitku dimenzija dva metra puta jedan i pol metar, na koju su zalijepili čak 6500 "normalnih" čestitki.

"Stvarno su me ugodno iznenadili i pokazali da i za blagdane misle na mene." - ustvrdi je hrvatski reprezentativac.

Mamić je kazao kako često razmišlja o povratku na parket.

"Terapija ide prema planu i mislim da imam oko devedeset posto šansi da se vratim u vrhunsku košarku. Možda je obitelj protiv toga zbog proživljenog šoka, ali u potpunosti ih razumijem." - zaključio je naš košarkaš.

Pročitajte više