Matthäus: Pitanje je jesu li ovo stvarno igrači za Bayern

Foto: EPA

IZVJESNO je da Bayern ove sezone neće biti prvak. U predzadnjem kolu izgubio je od Leipziga, dok je Borussia Dortmund pobijedila Augsburg 3:0 te tako zasjela na prvu poziciju s dva boda prednosti. Situaciju u Bayernu komentirao je nekadašnji njemački reprezentativac Lothar Matthäus. 

"Bayern ne može ovako nastaviti. Mora se napraviti revizija i mora biti posljedica na terenu i izvan njega. Bez obzira na to kako se tko zove i koju poziciju igra. Ovo nije Bayern. Radi se previše pogrešaka u svim sferama. Ne samo ove sezone već i prošle", rekao je Matthäus za Bild.

"Igrači se moraju identificirati s klubom"

Bayern je potrošio 137.5 milijuna eura na nove igrače prošlog ljeta. De Ligta je platio 67 milijuna, Manea 32 milijuna, Tela 20... Mazraoui je stigao besplatno, ali za veliku plaću, Cancelo je stigao na posudbu, a Sommer kao prvi golman dok se Neuer ne oporavi.

Pitanje je jesu li ovo stvarno igrači za Bayern. Nisam to vidio u drugom poluvremenu protiv Leipziga. Već tjednima govorim da igrači moraju pokazati koheziju, identificirati se s klubom", zaključio je Matthäus.

 

Pročitajte više