TRANSFERI

Mbappé brzo obrisao objavu nakon što mu je sinoć propao transfer u Real

Foto: EPA/Twitter

KYLIAN MBAPPE (22) ostao je u PSG-u, unatoč silnom interesu Real Madrida.

Navodno je Real Madrid u posljednjim satima prijelaznog roka ponudio Parižanima 220 milijuna eura, no od transfera na kraju nije bilo ništa. Francuski će napadač ostati još najmanje pola godine u PSG-u. 

Mbappé obrisao objavu

Poznato je da se Mbappéu itekako sviđa ideja igranja za Real, a u utorak navečer pokazao je što misli o propalom transferu u Real. Njegov je prijatelj na Instagramu objavio poruku:

"Prijatelju, poštovanje za profesionalizam. Odgodi svoje snove za kasnije. Život je lijep, a ti si najbolji", napisao mu je prijatelj, a Mbappé je to podijelio.

Uz taj story Mbappé je dodao pjesmu Aerosmitha Dream on, no story je nakon nekoliko minuta obrisan. Ipak, internet sve pamti. Fanovi su ga odmah skinuli i objavili na društvenim mrežama.

Real je bio spreman platiti 220 milijuna eura

Mbappéov ugovor sa PSG-om traje do posljednjeg dana lipnja 2022. godine. Nakon toga postaje slobodan igrač i može birati u kojem će klubu igrati.

Podsjetimo, novinar Sky Sportsa Kaveh Solhekol u emisiji Transfer Show u utorak navečer je rekao:

"Upravo sam se skinuo s telefona s osobom koja je sudjelovala u pregovorima između Reala i PSG-a. Nevjerojatno. Real je danas bio spreman platiti 220 milijuna eura, ali su Parižani odugovlačili, nisu odgovarali i onda se Real povukao jer ne bi stigao kompletirati transfer. Potpisan je predugovor s Mbappeom koji sljedećeg ljeta dolazi besplatno. To će biti objavljeno u siječnju", rekao je Solhekol i dodao:

"Transfer je ovog ljeta definitivno propao. Mbappe ostaje u Parizu."

Pročitajte više