Mc Manaman u "veličanstvenih 7" Manchester Citya

Kevin Keegan, menadžer Manchester Cityja, izjavio je nakon što je potpisao ugovor sa Steveom McManamanom (31):

- Ovog sam ljeta kupio sedmoricu veličanstvenih, 7 pojačanja moje momčadi, a McManaman je posljednji s kojim sam sjeo za stol i dogovorio se da nam pristupi.

Kad je u Real Madrid došao David Beckham, McManaman je odlučio dignuti sidro i napustiti kraljevski klub u koji je došao 1999. iz Liverpoola. Keegan mu je ponudio 3 milijuna funta za potpis ugovora i misli da nije pogriješio.

- To što je Steve izgubio mjesto u momčadi Reala, nije utjecalo na moju odluku. Ja, naime, vjerujem da je on još uvijek igrač pobjedničkog mentaliteta, koji sam može odlučiti utakmicu. Mislim da će se za koji tjedan, kad se naša momčad uigra, to vidjeti na terenu. McManaman je 37 puta igrao za reprezentaciju Engleske, a najveća mu je želja da se vrati u krug kandidata za njen sastav. Gladan je trofeja, siguran sam da će neki osvojiti igrajući za City. Vrlo sam zadovoljan, sada imam momčad kakvu sam priželjkivao.

Dolasku McManaman u Manchester City najviše se obradovao Robbie Fowler, koji je do prije 4 godine igrao sa Steveom u Liverpoolu i koji je kao i on bivši engleski reprezentativac.

Pročitajte više