McClaren: Neću podnijeti i ne razmišljam o ostavci

NETOM nakon utakmice engleski je izbornik Steve McClaren kazao kako neće podnijeti ostavku te da o njoj niti ne razmišlja. "Naravno da rezultati određuju trenera, ali nemam namjeru odstupiti i ne razmišljam o tome. No, moram priznati da to nije u mojim rukama", rekao je za BBC.

"Jako mi je teško zbog navijača koji su bili uz igrače i uz mene  kad nam je išlo dobro i kad nam je išlo loše. Ovo večeras je ogromno razočaranje za njih. Loše smo počeli, moji igrači nisu imali sigurnosti ni u jednoj fazi igre. Prvi gol nas je potpuno poremetio i nije vrijeme za kriminalizaciju Carsona. Potpuno smo nadigrani od momčadi koja je u svakom trenutku znala što radi. Naša ideja je bila igrati 4-4-2, ali ono što se događalo na terenu bilo je potpuno drukčije jer su hrvatski igrači dominirali tamo gdje je ta formacija trebala doći do izražaja. Moji igrači nisu mogli pronaći način da  razbiju veznu i obrambenu liniju Hrvata", rekao je McClaren.

Ispred stadiona, BBC je oko 50-ak navijača pitao misle li da treba McClaren odstupiti. Baš svi su bili za to, a kao novog izbornika najradije bi vidjeli Jose Mourinha.

Beckham: Ogromno razočaranje

"Ovo je ogromno razočaranje. Teško da se mogu sjetiti većeg, ali s obzirom da nismo mogli odigrati ono što se od nas tražilo, tada nismo ni zaslužili plasman. Očito je da Hrvati igraju odličan nogomet, svi njihovi igrači su u svakom trenutku znali što trebaju činiti. Mi imamo igrače koji vrijede puno, ali kad su zajedno njihov doprinos nije adekvatan onome što mislimo da jesmo. Trebat će nam neko vrijeme da shvatimo što smo propustili, a na Savezu je da proanaliziraju gdje smo griješili",  rekao je Beckham za BBC netom nakon utakmice.

"Ne mislim još završiti karijeru, bez obzira na ovako gorak poraz", dodao je.

Pročitajte više