UFC

McGregor: Kad smo se razdvojili vidio sam Cerroneu krv u oku. Prekrasno

Foto: Getty Images

IRSKI borac Conor McGregor vratio se u UFC sa stilom i u prvoj rundi zaustavio Donalda Cerronea, i to za manje od minute. Cerrone je nakon borbe završio u bolnici, a McGregor je likovao dajući izjave u ringu. 

"Danas sam ispisao povijest. Postavio sam još jedan rekord. Prvi sam borac u povijesti UFC-a koji je nokautom slavio u tri težinske kategorije - perolakoj, lakoj i velteru. Donald drži nekoliko rekorda, između ostalog i nokautima 'head-kickom' pa sam sretan što sam ga uspio rušiti svojim 'head-kickom'. Ponosan sam. Moj tim i svi ljudi bili su fenomenalni. Hvala vam na podršci", pohvalio se Conor pa nastavio opisivati meč:

"Kad smo se razdvojili, vidio sam krv u njegovom oku. Prekrasno...", govorio je Irac gledajući snimku prekida, piše Fightsite.

Prvo slavlje, onda sve ostalo

Ključno pitanje nakon ovog meča glasilo je - "Što slijedi za Conora McGregora i hoće li se zadržati u velteru?"

"Sviđa mi se ova kategorija i osjećam se dobro u njoj. Dobro je i spuštati se gore-dolje. U formi sam, iako mislim da još nisam na vrhuncu. Imam još posla... Ali sada treba ovo proslaviti, provesti neko vrijeme u krugu obitelji i onda se vratiti treninzima."

Podsjetio na ranija vremena

Naravno da je na površinu isplivalo i malo onog "starog" McGregora.

"Bilo tko od ovih brbljavih budala može dobiti svoje. Čak i ova mala budala za stolom", uperio je McGregor prstom prema Paulu Felderu, borcu lake kategorije, a ovom prigodom komentatoru koji je ga je svojevremeno prozvao pa dodao:

"Svi mogu dobiti svoje! Pogledajte samo tu budalu u kućnom ogrtaču", rekao je McGregor dok je kamera pokazivala neobično odjevenog Jorgea Masvidala, a potom i velteraškog prvaka Kamarua Usmana.

Pročitajte više