McGregor Mayweatheru: "Odjebi!"

Foto: EPA

CONOR MCGREGOR, čini se, neće prihvatiti ponudu Floyda Mayweathera da trenira kod njega u dvorani kada dođe u Las Vegas na pripreme za meč protiv Khabiba Nurmagomedova.

U intervjuu za TMZ Sports Mayweather je hvalio McGregora, kojeg je nokautirao u međusobnom ogledu, u borbi nazvanoj The Money Fight 2017. godine. Bivšem UFC-ovom prvaku ponudio je svoju dvoranu za trening.

"Gdje je meč, u Vegasu? Ako je tako, onda ću razgovarati s Danom (Whiteom op.a.). Ili ću žicati Conora nekoliko karata! Kada Conor dođe u Las Vegas, mogu mu dati i svog trenera. Znam da UFC ima ovdje svoje zdanje, ali Conor može trenirati i u boksačkom klubu Mayweather", rekao je Mayweather.

Irac je odgovorio preko društvenih mreža.

"Jebeš Mayweathere, osim Seniora i Rogera. Ovdje nema mira, dečko. Ili napravi korak naprijed, ili odstupi", napisao je McGregor. 

Njegove riječi odmah su postale predmet analiza. Mnogi tvrde da McGregor samo želi zadržati tenzije uoči mogućeg revanša s Mayweatherom, bilo u kavezu ili u ringu. 

Notorious prvo mora izaći protiv Khabiba Nurmagomedova i vratiti titulu u lakoj kategoriji. Meč je 6. listopada u Las Vegasu, na priredbi UFC 229. 

Pročitajte više