UFC

McGregor oduševio fanove izgledom pa poručio rivalu: Propalico, vrati se u favelu

Foto: Instagram

PROTEKLOG vikenda Charles Oliveira je gušenjem u prvoj rundi pobijedio Justina Gaethjea. Ipak, pojas prvaka lake kategorije UFC-a više nije njegov jer je dan ranije pao vagu za 0.23 kilograma. Međutim, brazilski borac ima sigurnu poziciju prvog izazivača te ostaje pitanje tko će mu biti suparnik u borbi za titulu. Oliveira se nada da bi to mogao biti najpopularniji MMA borac u povijesti, Conor McGregor.

Irac se nije borio malo manje od godinu dana, a zadnju pobjedu ostvario je prije dvije i pol godine. Ipak, i dalje je najveća garancija velike zarade pa nije čudno da su ga iste večeri prozvali i Oliveira, ali i Michael Chandler. Oliveira je na svojem Twitteru objavio zanimljivu ideju: "Ja volim rušiti rekorde, sad je vrijeme za još jedan. Borit ću se dvaput u jednoj večeri. Najprije ću nokautirati McGregora, a onda natjerati Diaza da tapka."

Nije trebalo dugo čekati Irčev odgovor. "Začepi, propalico, vrati se u favelu i plati dug", odbrusio mu je McGregor, pri čemu je vjerojatno aludirao na dio zarade koji brazilski borac mora dati Justinu Gaethjeu s obzirom na to da nije zadovoljio vagu. McGregor je zadnjih dana objavama na društvenim mrežama fanovima zapalio maštu.

Slike otkrivaju da žestoko trenira, a mnogi komentiraju da nikad nije izgledao veće i bolje. Nema sumnje da se priprema za povratak u oktogon, a neslužbene informacije iz borilačkih krugova govore da bismo ga u akciji mogli vidjeti već krajem ljeta.

Pročitajte više