MCGREGOR vs. PACQUIAO "Da, razgovaramo o tome..."

Foto: Getty Images/Guliver Image

ČETIRI MJESECA nakon borbe stoljeća u kojoj je tehničkim nokautom izgubio od Floyda Mayweathera i za to dobio oko 100 milijuna dolara, Conor McGregor (29) važe što će i kako dalje. Najrealnije je, dakako, da se vrati u UFC, no Irac je sada taj koji postavlja uvjete.

"Vraćm se ili u pravokutni ili u osmerokutni ring. Ova godina bila je povijesna. Prerastao sam i MMA i boks i u ovoj fazi moje karijere ljudi i organizacije tuku se da se sa mnom bore. Conor McGregor može se pojaviti bilo gdje. Sve se vrti oko mene. Borilački sport, moda, alkohol. Čega god se primim, pretvaram u zlato", u svojem stilu rekao je McGregor.

No, sve češće se zadnjih tjedana priča o mogućoj boksačkoj borbi protiv Mannya Pacquioa (38), velikog Mayweatherovog rivala, koji se u zadnje vrijeme bavi politikom. Filipinac je najavio da se u travnju vraća u ring, nakon što se prošle godine vratio iz mirovine, a ljetos izgubio naslov svjetskog prvaka u velteru protiv Australca Jeffa Horna.

McGregorov tim demantirao je te priče, no sam Pacquiao demantirao je njih jučerašnjom izjavom.

"Ako se sve uspije dogovoriti, ni Conor ni ja nemamo ništa protiv takve borbe. Znam da su pregovori već započeli, ali ništa konkretno", rekao je Pacquiao koji je nedavno na Twitteru čestitao McGregoru dan zahvalnosti uz poruku "real boxing match". Navijači su to odmah protumačili kao mogući dogovor oko borbe, što je sam Pacman sad i potvrdio.

Kad je McGregor u pitanju ionako je sve moguće...

Pročitajte više