McGregorov trener potvrdio da boksačka priča nije gotova

Foto: Getty Images/Guliver Image

UFC prvak i novopečeni profesionalni boksač s 0-1 na svom “scoreu” nije siguran što nosi budućnost. Iako je Conor McGregor odmah nakon poraza od Floyda Mayweathera, u prvom intervjuu dok je još stajao u ringu, ustvrdio da se “sigurno vraća u UFC”, kasnije više nije bio siguran hoće li se to dogoditi u 2017. ili ne.

Slavni Irac je dodao i da su “sve opcije otvorene jer on nema ugovor s nikim”. Kada tome dodate kratku izjavu njegovog glavnog trenera Johna Kavanagha u kojoj kroz redove potvrđuje da boksačka priča još uvijek nije gotova, nije pogrešno zaključiti da bi “The Notorious” u budućnosti mogao kombinirati mečeve u kavezu s onima u ringu.

Kavanagh se, naime, u nedjelju obratio fanovima porukom na svom službenom Twitter profilu. U kratkoj poruci poručuje “da se vraćaju”…

"Trenirali smo najžešće što smo mogli i dali smo zaista sve od sebe. Ovaj put smo ostali kratki, ali vratit ćemo se. Ili pobjeda ili lekcija", napisao je glavni trener i vlasnik slavnog SBG Gyma u Dublinu.

Njihovi planovi sigurno neće sjesti Dani Whiteu i UFC-u, koji sada očekuju povratak svoje najveće zvijezde u oktogon te se nadaju da bi se Irac u budućnosti mogao koncentrirati na slobodnu borbu i obranu pojasa u lakoj kategoriji. S vrlo upitnim Jonom Jonesom, kojem prijeti četverogodišnja suspenzija, McGregor je praktički jedini veliki “PPV draw” koji UFC trenutačno ima…
 

 

Pročitajte više