McLeish: Blatteru ću pokazati startove gore od onog na Eduardu!

MENADŽER Birminghama Alex McLeish osvrnuo se na izjavu predsjednika Fife Seppa Blattera, koji je rekao kako bi startove poput onog Martina Taylora na Eduarda da Silvu trebalo zatvorski kažnjavati.

"Omogućit ćemo da igračima koji namjerno ulaze u bezobzirne startove nadležni organi mogu izricati kazne doživotne suspenzije iz nogometa te da ih se sudski goni. Napasti nekoga kriminalno je djelo. Kako na ulici, tako i na nogometnom terenu. Zločin je zločin, zna se kako ga treba tretirati",  izjavio je ranije Blatter.

McLeish inzistira kako je Taylorov start pod povećalom javnosti samo zbog konačnog ishoda i kako ima puno gorih i težih.

"Zapravo mi je smiješno što se Blatter nije i ranije oglasio, jer se voli miješati u ovakve stvari. Nakon Taylorovog starta vidio sam neke koji su puno gori od njegovog. Po Blatterovoj logici igrače bi zatvarali svaki tjedan",  izjavio je McLeish za Daily Mail.

"Eduardova ozljeda zaista je bila užasna, ali da je prošao samo s masnicama ne bi više čuli ni riječ o tome. Neki faulovi i startovi posljednjih tjedana bili su puno teži i ako Blatter hoće mogu mu pokazati usporene snimke na videu."

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više