McLeish: Jako sam zadovoljan s Pršom

MENADŽER Rangersa Alex McLeish vjeruje kako će se Dado Pršo brzo vratiti u top formu, a da je vrlo blizu tome pokazuju dva pogotka koja je zabio Livingstoneu.

Nakon što 9 utakmica nije igrao, Pršo je prošlog vikenda prvi put ušao u igru i to kao zamjena. To je bilo dovoljno, piše Sporting Life, kako bi McLeish vidio da Prši nedostaje utakmica.

No, u jučerašnjoj utakmici protiv Livingstonea Pršo je pokazao da nije izgubio osjećaj za golove, također je ušao s klupe i s dva je pogotka sudjelovao u pobjedi Rangersa protiv Livingstonea.
McLeish vjeruje kako će Pršino samopouzdanje ponovo narasti. "Vrlo sam zadovoljan s Pršom, no on se još uvijek traži" - kazao je McLeish dodajući kako je nakon nekoliko sprinteva Dado jako teško disao jer mu nedostaje kondicije, no siguran je kako će mu golovi dati samopouzdanje.

Budući je u napadu Rangersa velika gužva, Dado Pršo se nakon utakmice zahvalio McLeishu što mu je dao priliku.

"Trebat će mi malo vremena da se vratim u formu, no zaista sam sretan što sam dobio pola sata protiv Motherwella i protiv Livingstonea." - kazao je Pršo.

"Dobro da sam dobio priliku jer imamo četiri odlična napadača,a za moj povratak bitno je da što više igram. Nisam igrao od studenog, propustio sam jako puno" - rekao je Pršo.

A.H.

Pročitajte više