McLeish: Nema šanse da Pršo napusti Ibrox

MENADŽER Glasgow Rangersa, Alex Mc Leish, siguran je da direktoru kluba neće pasti napamet prodati najboljeg strijelca i miljenika navijača, Dadu Pršu, unatoč izdašnoj ponudi Premierligaša Aston Ville.

Podsjetimo, Aston Villa je Pršinom menadžeru Ranku Stojiću, kao i samom klubu uputila vrlo konkretnu ponudu “tešku” 3,5 milijuna funti (oko 5,12 milijuna eura), ali čini se da od tog transfera neće biti ništa.

Prvo je Stojić suptilno sugerirao Rangersima da pokušaju zadržati Pršu dodatnim produljenjem ugorova, a menadžer kluba Alex McLeish je potom iznio mišljenje prema kojem ne postoji šansa da hrvatski napadač napusti Ibrox.

“Dado je sjajno odradio sezonu, tako da bih bio iznenađen da ne postoji interes za njega, ali priče o mogućem transferu su potpuno promašene.” - kazao je McLeish u razgovoru za portal Sportinglife.com.

“Ako je konkretna ponuda zaista došla, to nije moj posao, ali mislim da direktoru kluba Davidu Murrayu, koji ima izuzetno visoko mišljenje o Dadi, ne pada napamet prodati Pršu.” - dodao je menadžer Rangersa.

Pročitajte više