Medić potvrdio: Istina je, pregovaramo sa Štimcem

TRAGOM informacije kako će Luku Pavlovića na mjestu trenera nogometaša Zagreba zamijeniti Igor Štimac kontaktirali smo predsjednika kluba iz Kranjčevićeve.

"Istina je, u pregovorima smo s gospodinom Štimcem", potvrdio je u razgovoru za Index čelni čovjek Pjesnika Štimčevu kandidaturu za užarenu Zagrebovu klupu objasnivši usput:

"Štimac i ja smo veliki prijatelji i to bi nekakvim automatizmom trebalo biti riješeno. On se trenutno nalazi u inozemstvu, sutra se vraća pa ćemo nastaviti s pregovorima."

Podsjetimo, poslije 0:1 poraza od Cibalije na domaćem terenu Zagreb je ostao čvrsto prikovan za dno prvoligaške ljestvice, a dosadašnji trener Luka Pavlović podnio je ostavku obzirom da je sedam poraza u uvodnih sedam utakmica prava katastrofa za momčad koja raspolaže trećim budžetom u ligi (cca 30 milijuna kuna).

"Smatrao sam da nema smisla ovako dalje nastaviti. Čak u ovih sedam kola nismo prikazali toliko lošu igru koliko nam je sreća definitivno okrenula leđa i zbog toga dosad nemamo nijednog osvojenog boda", kazao je netom poslije utakmice Pavlović.

"Mediću, odlazi", čulo se u nekoliko navrata tijekom utakmice protiv Cibalije od strane White Angelsa. Zagrebov predsjednik svjestan je kaše u kojoj se nalazi i očajnički treba pomoć. Hoće li vartogasac Štimac uspjeti ugasiti požar u Kranjčevićevoj?

Pročitajte više