Vratio se Kristan, Medvjedi čekaju Olimpiju: "Atmosfera je super, možemo dobiti svakoga"

OSIM dvaju pobjeda na gostovanjima (Beč i Villach), hokejaši Medveščaka veliki poticaj uoči nastavka sezone dobili su u Robertu Kristanu.

Sjajni slovenski vratar, koji je u postao ljubimac navijača u Ledenoj, još je uvijek ne može pomoći Medvjedima, ali njegov dolazak u Zagreb veliko je ohrabrenje uoči sraza s vječnim rivalom Olimpijom (19:15).

"Jedva sam čekao da se pridružim dečkima, koliko vidim atmosfera u svlačionici je i dalje super. Bilo je odlično osjetiti led Doma sportova pod nogama, još uvijek osjećam malu bol, ali vjerujem da ću kroz tjedan ili dva vratiti se utakmicama", kaže Kristan, svjestan da su suigrači koji su prošli pripreme u prednosti:

"Odavno su u ritmu utakmica, a treninzi im nisu toliko dugi kao tijekom priprema. Neće mi biti lako, ali zamolit ću neke od njih da poslije treninga ostati sa mnom pucati na gol. Ako i ne budu htjeli, razumjet ću ih, jer počele su utakmice", rekao je skromni Lix, oduševljen pobjedama u Beču i Villachu:

"Nevjerojatno, fasciniran sam kako su odigrali, posebno kako su disciplinirano i koncentrirano izgledali tijekom svih 60 minuta. Sretan sam zbog tih trijumfa jer smo kod obaju tih protivnika dosad loše prolazili", kazao je Kristan, a prenosi službena Medveščakova službena stranica.

U utakmici s Olimpijom Kristan očekuje da Medveščak uzme nova dva boda:

"Ako nastave igrati kao protiv Beča i Villacha, možemo dobiti svakog i doma i u gostima"!

Pročitajte više