Medvid: Bila bi tragedija da smo ispali

NAKON zaslužene pobjede nogometaša Šibenika od 3:0 u prvom pretkolu Europa lige protiv malteške momčadi Sliema Wanderersa, Branko Karačić zadovoljan je igrom svoje momčadi. S druge strane, domaći trener, Mark Meuwell smatra kako njegova momčad nije pokazala igru kao u Dugopolju i da je Šibenik zasluženo prošao dalje.

"Kontrolirali smo bez problema igru od prve minute. Domaćina je u prvom poluvremenu spasio samo sjajni vratar. Izuzetno me raduje pomak kod nekih naših igrača u koje neki dosad nisu vjerovali", izjavio je za SD trener Šibenika Branko Karačić

"Kao da je na Malti istrčala druga momčad u odnosu na onu koja nam se suprotstavila u Dugopolju. Nemojte vjerovati da me iznenadio vaš desni bek Mladen Jurčević, imam ja dovoljno podataka o šibenskoj momčadi da ja znam kako je on brz i probojan igrač. Čestitam vam na zasluženom prolazu", rekao je Mark Meuwell, trener domaćina.

Šibenski igrači smatraju kako je razlika u kvaliteti očigledna:

"Bila bi tragedija da smo ispali. Dominirali smo cijelu utakmicu", smatra Ivan Medvid
 
"Presretan sam zbog pobjede, nadam se da ćete istaknuti moje dvije asistencije", našalio se Mehmed Alispahić.

Šibenski predsjednik Goran Pauk zadovoljan je pobjedom i zahvalan je svim navijačima koji vjerno prate momčad sa Šubićevca:

"Vjerujem da ovo nije i posljednji europski uspjeh. Žao mi je što velik dio navijača nije vidio predstavu koja je pokazala da smo pet složni i čvrsti kao momčad, kao klub. Dio te priče o složnosti su svakako i navijači koji su nas pratili na Malti."

Pročitajte više