Mehaničar kojeg je Raikkonen pregazio uspješno operiran

Foto: Instragram

FERRARIJEV F1 mehaničar Francesco Cigarini koji je slomio nogu prilikom Raikkonenovog drugog zaustavljanja u boksu uspješno je operiran u Bahrainu, potvrdio je Cigarini na svom Instagram profilu.
 
> VIDEO Raikkonen pregazio vlastitog mehaničara
 
Cigarini je bio spreman staviti novu stražnju lijevu gumu na Raikkonenov bolid, ali zbog problema sa skidanjem staroga kotača i greške u Ferrarijevom sustavu Raikkonen je dobio zeleno svjetlo da krene i pritom pregazio Cigarinijevu nogu.
 
Cigarini je prebačen u bolnicu nakon što je otkriveno da je zadobio dvostruku frakturu lijeve noge, a jutros je potvrđeno da je operacija bila uspješna.
 
“Operacija je prošla dobro,” rekao je Cigarini na svom Instagramu.
“Želim se zahvaliti svim ljudima koji su pitali jesam li dobro i brinuli o meni.”
 
“Veliko hvala svima.”
 
Cigarinijevu objavu je više od 23 000 ljudi označilo oznakom ‘sviđa mi se’, a Kimi Raikkonen također je kratko komentirao: “Brzo se oporavi, prijatelju!”
 
Ferrari je zbog incidenta kažnjen iznosom od 50 000 eura zbog puštanja bolida u nesigurnom stanju, a danas će biti pokrenuta istraga zašto je Raikkonen uopće dobio zeleno svjetlo kad stražnja lijeva guma još nije bila ni skinuta s bolida, a kamoli stavljena nova guma.

Pročitajte više