hajduk

Melnjak potpisao novi ugovor s Hajdukom

Foto: HNK Hajduk

DARIO MELNJAK produžio je ugovor s Hajdukom na još dvije godine, objavio je danas splitski klub. Melnjak će u Hajduku biti do 2024. godine nakon što je u rujnu prošle godine došao kao slobodan igrač poslije isteka ugovora u Rizesporu u kojemu je proveo dvije sezone.

"Dario je iskusan nogometaš koji je svojim dosadašnjim igrama pokazao kako može donijeti stabilnost u igri kao i dodatnu kvalitetu našoj momčadi. Radi se o karakternom igraču, velikom profesionalcu", rekao je nakon potpisa ugovora sportski direktor Mindaugas Nikoličius, a Melnjak je dodao:

"Moj put u Hajduku tek je počeo, predstoji mi još puno toga za pokazati i napredovati. Osobno želim mnogo toga ostvariti, a s Hajdukom to mogu. Ova odgovornost čini me još boljim, zahtjevnijim pred samim sobom i pozitivno sam uzbuđen zbog nastavka suradnje. Sve smo se lako dogovorili već u rujnu prošle godine, a sada smo samo potvrdili obostrano povjerenje".

Melnjak je do sad u Hajduku odigrao 13 utakmica i upisao dvije asistencije. Postao je standardan igrač na lijevom boku nakon što se momčadi pridružio u desetom kolu. Prva dva susreta ušao je u zadnjim minutama utakmice, a od 12. kola je odigrao sve utakmice.

Pročitajte više