PETAR BOČKAJ

Mercedesom razbio benzinsku, sprdaju ga na internetu: "Daj dečecu složi gemišt"

Foto: Pixsell

MLADI hrvatski reprezentativac, 22-godišnji Petar Bočkaj, je izbačen iz NK-a Osijek nakon telefonske sjednice Uprave Kluba, a razlog je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora, objavljeno je  na službenim stranicama kluba.

Bočkaj se svojim skupocjenim Mercedesom zabio u benzinsku postaju u alkoholiziranom stanju. Navodno je htio kupiti čokoladicu, ali blagajnica ga je zamolila da pričeka par minuta dok napravi obračun, no Bočkaju se silno jela čokoladica nakon koncerta Saše Matića u Osijeku pa se automobilom odlučio zabiti u benzinsku.

"Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, pobjegavši pri tome s mjesta nesreće zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba", stoji u priopćenju objavljenom na službenim stranicama NK Osijeka.

"Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima", dodaje se u priopćenju.


Bočkaj je nakon incidenta postao predmet izrugivanja na društvenim mrežama. Navijači rade razne memove zbog nekadašnjeg ponajboljeg igrača Osijeka koji je bio na korak do seniorske reprezentacije Hrvatske, a srušio je i PSV. Bio je najbolji izvođač slobodnih udaraca u HNL-u.


 

Pročitajte više