Mesić, Sanader i Šeks čestitali Janici

PREDSJEDNIK Republike Hrvatske Stjepan Mesić, predsjednik Vlade Ivo Sanader i predsjednik Sabora Vladimir Šeks uputili su čestitke Janici Kostelić povodom osvajanja zlatne medalje u kombinaciji na Svjetskom prvenstvu u skijanju.

"Draga Janice i ovim svojim prvim mjestom i svjetskim zlatom ponovno si dokazala da si jednostavno najbolja. Pokazala si da te ne mogu zaustaviti ni pokolebati ni ozljede koje si pobijedila svojom upornošću i sportskim duhom. Opet si na vrhu svijeta na ponos i radost svih nas. Još jednom ti čestitam i želim puno uspjeha u sportskoj karijeri i osobnom životu", stoji u čestitki predsjednika Mesića.

"Srdačne i iskrene čestitke na fantastičnom skijanju i osvajanju zlatne medalje. Ovim ste sjajnim uspjehom dokazali svoj primat među najboljim skijašicama današnjice i ponovno potvrdili Hrvatsku kao svjetsku skijašku velesilu. Osvajanjem titule dvostruke svjetske prvakinje u kombinaciji unatoč brojnim poteškoćama koje su Vas pratile u zadnje vrijeme potvrdili ste Vaše umijeće, neiscrpnu snagu i posebno za Vas karakterističan pobjednički duh. Od srca Vam želim zdravlje i još mnogo sportskih uspjeha", stoji u čestitki predsjednika Sabora.

"Draga Janice, još jednom si nas razveselila sjajnom pobjedom. Svaka je tvoja utrka dokaz sportskog duha, njegove ogromne snage i mogućnosti.Uz iskrene želje za daljnjim vrhunskim uspjesima, čestitam ti u svoje osobno, kao i u ime Vlade Republike Hrvatske." - stoji u čestitki premijera Sanadera.

Pročitajte više