Messi je krenuo na večeru. Ovako je završilo

Screenshot: Twitter

NAKON što je prije tri mjeseca Argentinu odveo do svjetskog naslova, Lionel Messi u domovini doslovno ne može napustiti kuću da ga ne okruže horde deliričnih obožavatelja. To se pokazalo i sinoć u Buenos Airesu. Messi je došao u glavni grad na prvu od dvije prijateljske utakmice reprezentacije u ožujku. Argentina u četvrtak tamo igra protiv Paname i pet dana kasnije protiv Curacaa. Naravno, dolazak heroja nacije u zemlju na prve utakmice nakon što je donio 36 godina čekanu svjetsku titulu podigao je ionako veliku histeriju.

Messi je krenuo na večeru u restoran Don Julio u Buenos Airesu. To je radio bez pompe i pratnje, štoviše, trudio se biti neupadljiv. Međutim, prolaznici na ulici su ga prepoznali i onda je krenuo kaos. Messi je potrčao, ali ovim čuvarima nije uspio pobjeći niti zamesti trag. Fanovi su vidjeli gdje je ušao i za par minuta su pred restoranom stotine fanova blokirale ulice. Messijevi obožavatelji čekali su dva sata pred Don Juliom neprekidno pjevajući i skandirajući u slavu Lea.

Za to vrijeme drugačije nije bilo ni u restoranu. Kad su shvatili tko je ušao, osoblje i gosti počeli su vrištati i neprestano su slikali i snimali Messija. On im se smijao i mahao, kao što je radio i nakon što je izašao iz restorana, ali ubrzo mu nije bilo do smijeha. Ulice oko restorana zakrčile su sada već tisuće njegovih obožavatelja. Kada su vidjeli da Messi izlazi iz restorana, u stampedu su krenuli prema njemu. Masa bi ga rastrgala da ga par metara od ulaza u Don Julio do automobila nije spasilo nekoliko policajaca.

Oni su došli kada su vidjeli da je situacija eskalirala te da se Messi bez njihove pomoći neće moći udaljiti s lokacije. "Bože, Bože!" urlali su navijači dodirujući, povlačeći te lupajući po glavi sada već živčanog Messija, dok je nekoliko policajaca oko njega nadljudskim naporima guralo masu kako bi sproveli Messija u auto i što dalje od ludih fanova. 

Pročitajte više