Messi suigraču koji ga je istetovirao na sebe: Ovo je više nego posebno, puno hvala

Screenshot: Twitter / Nicolas Otamendi

MNOGI su fanovi već odavno izražavali divljenje prema Lionelu Messiju tetovirajući njegov lik na svoje tijelo, a taj se običaj uvišestručio otkako je okrunio karijeru osvajanjem Svjetskog prvenstva u Kataru prošlog prosinca s reprezentacijom Argentine. No sad se prvi put fanaticima s Messijevom tetovažom priključio i jedan njegov suigrač.

Branič Benfice Nicolas Otamendi s Messijem je odigrao brojne utakmice u reprezentaciji, među kojima i svih sedam u Kataru, a nešto više od tri mjeseca kasnije dovršio je tetovažu u čast genija koji je i njemu omogućio da postane svjetski prvak.

"Kako će mi reći da čarolija ne postoji?"

Već poprilično istetovirani branič pronašao je mjesta za Messija na desnoj strani prsa i boku te je uz slike Lea kako ljubi pehar te u prepoznatljivoj pozi s leđa ugravirao "vječna slava" na vrhu, ispod pojmove "entuzijazam, uvjerenost i ambicija", a na dnu pitanje: "Kako će mi reći da čarolija ne postoji?", uz datum finala u Dohi.

I Messi fasciniran

Otamendi je snimku podijelio na Instagramu na oduševljenje fanova, ali i samog Messija, koji je napisao: "Vidio sam puno spektakularnih stvari napravljenih zbog Svjetskog prvenstva, ali da kolega, prijatelj poput Otamendija, napravi ovu tetovažu više je nego posebno! Puno ti hvala, Ota!"

Umjesto s "nema na čemu", bivši branič Manchester Cityja mu je odgovorio: "To što si vidio je ništa prema onome što mi vidimo kad igramo uz tebe. Ti nisi samo cijela zemlja, ti su povijest ovog sporta. Volim te, prijatelju."

Pročitajte više