MESSI OSTAJE U BARCELONI

Messi: Uprava Barcelone na čelu s predsjednikom kluba je katastrofa

Foto: EPA-EFE

LEO MESSI ostaje u Barceloni, barem do isteka ugovora. U velikom intervjuu za Goal.com objasnio je razloge svoje frustracije u klubu i napomenuo kako ostaje jer ne želi na sud s klubom koji mu znači život, iako mu Barcelona ne želi ispuniti želju.

Posebno je u objašnjavanju svojih razloga napao predsjednika Barcelone Josepa Bartomeua. Istaknuo je kako se nije držao svoje riječi. 

"Govorio sam mu cijelu godinu da želim otići"

"Uprava kluba na čelu s Bartomeuom je katastrofa. Klub nema nikakvog projekta, samo krpaju rupe. Govorio sam predsjedniku da želim ići, govorim mu to već 12 mjeseci, ali ostajem kako sve ne bi završilo na sudu. Mislio sam da mogu ići na kraju svake sezone, to je predsjednik uvijek govorio. Sada se vade na činjenicu da im to nisam rekao prije 10. lipnja. Rekao sam ljudima u klubu, a pogotovo predsjedniku, da želim otići. Govorio sam mu to cijelu godinu. Vjerovao sam da su klubu potrebni novi, mladi ljudi i da je moje vrijeme ovdje završilo. Žao mi je jer sam uvijek govorio da želim završiti karijeru ovdje. Bila je teška godina, patio sam puno. Predsjednik mi je cijelu godinu govorio da mogu odlučiti želim li ostati ili otići, ali na kraju se nije držao svoje riječi."

Pročitajte više