LIGA PRVAKA

Messijeva ozljeda izgleda gadno: Je li mu se oko inficiralo?

Screenshot

CHRIS SMALLING prije prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Manchester Uniteda i Barcelone (0:1) hvalio se kako jedino on na svijetu zna jednu Messijevu manu i da će tu spoznaju iskoristiti kako bi ga zaustavio. 

I onda je pred svijetom koji je nestrpljivo čekao samo njegov protuotrov za Messija isti demonstrirao nakon pola sata utakmice u vidu lakta posred suparnikovog lica, kojim je najboljem nogometašu svijeta raskrvario lice, nos i, što je najgore, očni kapak.

Suca Gianlucu Rocchija svakako je impresionirala metoda Unitedovog stopera, jer ovaj divljački napad na Messija nije kaznio ni žutim kartonom.

Messi je nakon ukazane pomoći nastavio s igrom, ali fotografije njegove ozljede na jednom od najosjetljivijih dijelova tijela ne izgledaju nimalo obećavajuće. 

Ernesto Valverde je nakon utakmice izjavio da su mu klupski liječnici rekli kako je Messi pretrpio "snažan udarac u oko, što je rezultiralo hematomom, a novu dijagnozu postavit će dan kasnije, nakon novog pregleda".

Španjolski mediji, list AS i radio postaja COPE javljaju da Messiju nije slomljen nos, kao što se isprva strahovalo, ali da mu je zbog udarca koji je dobio otežano disanje. Kao i da mu se, što je posebno bitno, rana na oku inficirala, zbog čega će propustiti prvenstvenu utakmicu protiv Huesce u subotu, a možda i uzvrat s Unitedom idućeg utorka. 

Pročitajte više