Hrvatska - Francuska 22:27

Metličić: Suci su klauni

Foto: Screenshot RTL

HRVATSKA rukometna reprezentacija je na otvaranju skupine C Europskog prvenstva izgubila od Francuske 27:22. Napeti susret prelomljen je u 48. minuti kada je Hrvatska dobila tri isključenja, a Francuska se odvojila na nedostižnu prednost. Svoj prolaz Hrvatska će tražiti u susretima protiv Ukrajine i Srbije.

Nakon susreta su u RTL-ovom studiju svoj sud dali i bivši reprezentativci, a najoštriji je bio Petar Metličić koji je komentirao češke suce Horačeka i Novotnyja. "Bila je ovo potpuno zaslužena pobjeda Francuske. Ali ova dva klauna, moram ih tako nazvati, ljudi koji prate naše utakmice, znaju da nam uvijek sude vrlo loše", rekao je Metličić.

"Moramo biti svjesni da ovo nije bilo dobro, ali isto tako bih pohvalio ekipu. Bili su vrlo borbeni, od prve do zadnje minute. Mandić i Srna su napravili bespotrebna isključenja. Smeta me što je sudac pokazivao lakat, a uopće ga nije udario laktom, nego rukom. Ne znam za što mu služi onaj ekran i gdje gleda", dodao je.

"Slažem se da su isključenja opravdana bila, ali i reakcija njihovih igrača na tu situaciju zaslužila je barem jedno isključenje. Karabatić ulijeće u igrača, a ništa se ne događa, ni opomena. Imali smo problema u napadu, a Francuzi su to znali iskoristiti", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.