Michael Essien uhićen zbog vožnje u pijanom stanju

VEZNJAK londonskog Chelsea Michael Essien sinoć je u kasnim noćnim satima uhićen prilikom vožnje u pijanom stanju dok je napuštao jedan noćni klub, javlja britanski tabloid The Sun.

Citirajući izvor blizak klubu i izjave svjedoka, The Sun tvrdi kako je Essiena policija zaustavila u njegovom crnom Range Roveru dok se vraćao kući iz noćnog provoda. Nakon što je zaustavljen policajci su mu dali da puše alkotest, a kad je rezultat ispao pozitivan uhitili su ga zbog vožnje u pijanom stanju.

"Policajci su zaustavili vozilo koje se kretalo Old Kent Roadom, razgovarali s 24-godišnjim vozačem i uhitili ga nakon što je utvrđeno da je vozio pijan. Priveden je u postaju i kasnije pušten nakon što je za njega plaćena jamčevina", potvrdio je za AFP glasnogovornik londonske policije, ali odbio navesti Essienovo ime.

"Ovo se nije moglo dogoditi u gorem trenutku. Posljednja stvar koja nam je sad potrebna je ovakva distrakcija", rekao je za Sun izvor blizak klubu referirajući se na to da se Chelsea trenutno nalazi u situaciji u kojoj može osvojiti čak tri važna trofeja.

Prema izjavi Essienove glasnogovornice, "policajci su dopustili Michaelu da se odveze kući u svom automobilu." "Vrlo je uzrujan i ne vjeruje da je prekoračio dozvoljenu brzinu. Michael je odgovorna osoba i nikad ne bi vozio u slučaju da smatra da je pod utjecajem alkohola", rekla je nogometaševa glasnogovornica.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više