NBA

Michael Jordan se oprostio od Kobea: Dio mene je umro

Foto: Getty Images / Guliver Images

U STAPLES centru, domu Los Angeles Lakersa, održala  se komemoracija za tragično poginulog Kobea Bryanta i njegovu kćer Giannu.

Brojni govornici prisjetili su se velikog života košarkaške legende, a među njima je i najveći u povijesti ove igre, Michael Jordan. MJ se u suzama popeo na pozornicu i počeo pričati o Kobeu.

"Divio sam mu se zbog njegove strasti, rijetko vidite nekoga tko se želi poboljšati svaki dan. Ne samo u sportu, već kao suprug ili otac. Inspiriran sam zbog svega što je napravio i što je podijelio s Vanessom i svojom djecom."

Jordan je vrlo emotivno završio govor.

"Jedva čekam doći doma jer sam i ja otac kćeri, da ih zagrlim i vidjeti osmjehe i ljubav koje nam donose kao roditeljima. Naučio me to. Dio mene je umro kada je Kobe Bryant umro. Kada pogledam ljude u ovoj dvorani, vidim da je i dio vas umro", pričao je MJ.

Svi koji su željeli odati počast košarkaškoj legendi okupili su se u Staples Centreu u Los Angelesu, a sav prihod od prodaje ulaznica donirat će se zakladi Mamba and Mambacita Sports, koja će "čuvati uspomenu na Kobea i Giannu pomažući razne sportske događaje".

Staples Center je rasprodan i 20 tisuća ljudi prisjetilo se legende Kobea Bryanta.

 

Pročitajte više