LIGE PETICE

Mihajlović novinarima: Imate deset dana da pripremite pitanja, a pitate me gluposti

Foto: EPA

SINIŠA MIHAJLOVIĆ održao je konferenciju za medije na kojoj je najavio utakmicu s Parmom u 32. kolu talijanske Serie A, ali i obilježio godinu dana otkako je doznao da boluje od leukemije.

Parma će večeras od 19:30 na svom stadionu dočekati Bolognu u utakmici bez opterećenja. Obje momčadi nalaze se na sredini tablice i ne mogu se bitno pomaknuti ni u jednom smjeru.

"Prije godinu dana su Walter Sabatini, Dr Nanni i Marco Di Vaio došli u moju hotelsku sobu da mi kažu kako bolujem od leukemije. Bio je to bitan dan za mene, već je prošla godina, ali to je nešto što ću jako teško zaboraviti. Nitko nije mogao ni zamisliti da ću danas biti ovdje i najavljivati neku utakmicu", rekao je Mihajlović.

Kritizirao novinare

Novinari su kasnije srpskog stručnjaka pitali kako gleda na utakmicu s Parmom s obzirom na to da je malo vjerojatno da će se Bologna kvalificirati u Europa ligu.

"Bit će to otvorena utakmica, neće se oni braniti. Mi ćemo napraviti sve što možemo da pobijedimo, profesionalci smo, ne želim se žaliti i slušati određena pitanja", rekao je Mihajlović pa dodao:

"Vi novinari imate deset dana da pripremite pitanja za ovaj trenutak i onda dođete i pitate gluposti. Od deset pitanja, devet je istih. Trebali biste biti maštovitiji."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više