Serie A

Mihajlović: Ibrahimović je dao svoje odobrenje za Mandžukićev dolazak u Milan

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Milana u subotu gostuju kod Bologne u 20. kolu Serie A.

Momčad Stefana Piolija mora pobijediti ako želi ostati na prvom mjestu prvenstvene ljestvice jer Interu bježi samo dva boda. S druge strane, Bologna je 13. na ljestvici s 20 osvojenih bodova.

Ibrahimović i Mandžukić su isti tip igrača

Prije subotnjeg susreta koji počinje u 15 sati trener Bologne Siniša Mihajlović je komentirao nedavni prelazak Marija Mandžukića u Milan.

"Ako su ga potpisali, to znači da je Ibrahimović dao svoje odobrenje. Isti su tip igrača, obojica zastrašujući, jaki i dobri. Ibrahimović je na malo višoj razini, ali Mandžukić je u svojoj karijeri napravio odlične stvari i sa sobom donosi pobjednički mentalitet", rekao je Mihajlović pa ponudio recentni primjer zbog kojeg smatra da je Mandžukićev dolazak u Milan dobar za obje strane.

Mandžukić je do sada za Milan odigrao jednu utakmicu

"Prije no što je stigao Roberto Mancini, Inter je uvijek imao jaku momčad, ali nije ništa osvojio. To se događalo zbog toga što mu je nedostajalo igrača s pobjedničkim mentalitetom i zato što je dovodio dva do tri igrača po sezoni. Ako Milan želi nešto osvojiti, dobro je da potpisuje mlade igrače, ali trebaju mu i igrači koji znaju pobjeđivati, a Mandžukić je sigurno jedan od njih."

Mandžukić je za Milan do sada nastupio u samo jednoj utakmici, protiv Atalante u domaćem porazu rezultatom 3:0.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više