Mikić i Mitu više nisu u momčadi

MIHAELA MIKIĆA i Dumitrua Mitua Nikola Jurčević, nakon kraćeg razgovora, poslao je treneru mlade Dinamove momčadi s kojom će Mikić i Mitu trenirati dok ne nađu klub.

U ponedjeljak je bio prvi dan priprema Modrih, a Jurčević je igrače odmah "pritisnuo".

Od 26 igrača koliko ih Dinamo trenutno ima, prvog dana priprema pojavilo ih se 23: Turina, Šarlija, Jozić, Mijatović, Drpić, Sedloski, Cesar, Ćosić, Lapić, Poldrugač, Agić, Mujčin, Krznar, Jurić, Janjetović, Štrok, Zahora, Kranjčar, Strupar, Da Silva, Bašić, Bartolović i Bošnjak.

Nedostajali su Hrvoje Čale, koji je na pripremama reprezentacije U-19, Drago Papa koji ima gripu, te Ante Tomić koji je još uvijek na štakama nakon operacije.

Jurčević negira bilo kakav sukob na relaciji s Kranjčarom, te je rekao kako će Dinamov kapetan biti kažnjen simbolično, kao da je zakasnio na trening.

Mikić i Mitu također su došli na prozivku, no nakon kraćeg razgovora s Jurčevićem otišli su sa stadiona.

Mitu je za Sportske novosti izjavio kako će više o novom klubu znati za koji dan, a njegov menadžer navodno već ima čvrstu ponudu jednog njemačkog kluba.

Mihael Mikić ponovio je kako novi ugovor s Dinamom ne dolazi u obzir, te je izjavio da će ako treba do ljeta biti bez kluba i trenirati s mladom momčadi.

Pročitajte više