Mikić se vratio u Dinamo

IAKO su Mihael Mikić i Rijeka tek neki dan sporazumno raskinuli ugovor čime je Miha postao slobodan igrač, već danas je svoj potpis stavio na ugovor sa zagrebačkim Dinamom. 

Potpisivanju ugovora povratnika u maksimirski klub prisustvovali su trener Branko Ivanković, Damir Vrbanović i Mikićev menadžer Novosel.

Čim je Mikić raskinuo ugovor s Rijekom, priča o njegovom transferu dobila je maha, a uporište je imala u tome što je Dinamu nedostajao igrač ofenzivni bočni na desnoj strani.

"Nismo smjeli propustiti priliku koja nam se ukazala. Mikić je igrač u najboljim godinama, koji može pomoći u svim dijelovima momčadi. Odmah će krenuti s treningom, i naravno krenuti s nama za Antalyu." - najavio je trener Branko Ivanković.

Mikić, nekadašnja najveća Dinamova nada, bljesnuo je prvim, povijesnim pogotkom Modrih u Ligi prvaka protiv Porta, no kasnije je jednakom brzinom nestao iz središta nogometnih zbivanja. Nakon avantura u Kaiserslauternu i Rijeci, vraća se tamo gdje je priča počela.

"Naravno da se nadam mjestu u momčadi, razmišljam kao i svaki sportaš. Dinamo mi znači jako puno, ovdje sam proveo šest prekrasnih godina i očekujem da će mi jednako dobro biti i u budućnosti. Želim igrati atraktivan nogomet i pomoći osvajanju novih trofeja." - obratio se Mikić, po dolasku u svoj novi (stari) klub.

Pročitajte više