TRANSFERI

Milan i Barcelona dogovorili transfer braniča koji je oduševio protiv Intera

Foto: Getty Images / Guliver Image

PROGLAŠENJE igračem utakmice u pobjedi mlade Barcelone nad Interom (2:1) u Ligi prvaka očito je uvjerilo čelnike Milana da dovedu Jean-Claira Todiba.

Milan i Barcelona već 20-ak dana pregovaraju oko 20-godišnjeg braniča, a talijanski mediji javljaju da su Paolo Maldini i Zvonimir Boban postigli dogovor s Kataloncima. Barca je pristala da Todibo u siječnju postane igrač Rossonera, koji bi ga mogli na kraju sezone otkupiti za 20 milijuna eura ako odigra dovoljan broj utakmica po klauzuli.

Zanimljivo, vijest je stigla danas, kada Todibo puni 20 godina, te se čeka njegov odgovor kako bi transfer mogao biti realiziran. Prethodnih tjedana priča je bila obrnuta pa su talijanski mediji često pisali da je Todibo već prihvatio odlazak na San Siro, a da je ključan dogovor dva kluba.

Milan i Barcelona su se dogovorili i čini se da je, nakon Zlatana Ibrahimovića, sedmerostruki europski prvak na korak do drugog pojačanja u siječnju.

Momčad Stefana Piolija je tek 11. u Serie A nakon 17 kola, uz 16 postignutih i 24 primljena gola. Zato Maldini i Boban vjeruju da bi talentirani Todibo bio pravo pojačanje u obrani, u kojoj bi igrao s kapetanom Alessijom Romagnolijem i pokušao riješiti probleme u defenzivi. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više