Milan i dalje želi Emersona ali pod drukčijim uvjetima

IAKO su na službenoj stranici kluba objavili da se Emersonov transfer neće realizirati, čelnici Milana vjeruju kako bi do kraja prijelaznog roka ipak mogli dovesti Brazilca na San Siro.

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani izjavio je da je Milan zainteresiran za Emersonov dolazak samo ako Real smanji cijenu od 11 milijuna eura, a "crveno-crni" su spremni izdvojiti dvostruko manji iznos.

"Mogu vam reći da ga pod uvjetima koje je postavio predsjednik Real Madrida Ramon Calderon sigurno nećemo dovesti. Ako Emerson ne dođe u Milan, nećemo tražiti druge igrače. Motta je bio jedna od opcija, no trener Ancelotti nam je ukazao na činjenicu da je Emerson pravi igrač za nas. Ako Real Madrid promijeni stav onda smo zainteresirani za transfer. Čekat ćemo do  31. kolovoza", rekao je Galliani.

I sam Emerson ne skriva da je nesretan u Madridu i da bi ga prelazak u Milan učinio sretnim.

"U Madridu nisam sretan, čini se nevjerojatnim i odvratnim da igrač Real Madrida govori da želi otići. Možda je to nekome teško shvatiti, ljudi mogu pomisliti da sam lud. No, ako me Real zadrži ja ću ispunjavati svoje obaveze, nisam dijete", izjavio je Emerson Gazetti dello Sport.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više